Mijn Bullet Journal

Mijn Bullet Journal

  • Beschikbaar in 8 verschillende ontwerpen.
  • Formaat: 22,2 x 16,9 cm.
  • 260 dotted pagina’s.
  • 3 verschillende boekenleggers.
  • Voorgedrukte pagina’s zoals een index en een jaarkalender.
  • Een bijgeleverd voorbeeld/inspiratie boekje.

 

Korte review: 

Zelf gebruik ik momenteel het “Mijn Bullet Journal”. Ik ben er zeer tevreden over, ik vind hem erg prettig om mee te werken en zeker omdat hij zo breed is. Hierdoor passen alle ”maand-logs” en ”week overzichten” er makkelijk op zonder dat het een priegel werkje wordt. Hierdoor behoud ik veel overzicht in mijn Bullet Journal. Het Papier van de Mijn Bullet Journal is erg fijn, drukt haast niet door en het papier van veel hebben. ( ik werk bijvoorbeeld met waterverf en het papier blijft mooi). Doordat er 3 boekenleggers bij komen kun je handig je belangrijkste pagina’s terug vinden! Ik ben zeer tevreden over deze Bullet Journal, als deze vol raakt ga ik een andere proberen ter vergelijking maar zou deze zo weer opnieuw aanschaffen!